Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä: Tasoitetalo Oy (y-tunnus 2470502–1)

2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Tasoitetalon toimitusalueelle rakentavat ja Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet Tasoitetalolta tarjouksen kipsilevypintaisen omakotitalon tasoitus- ja maalaustöistä 5.10.2022 – 31.12.2022 välisenä aikana. Arvonta koskee kohteita, jotka toteutetaan loppuvuoden 2022 tai vuoden 2023 aikana. Arvonta koskee vain uudisrakennuskohteita, joihin Tasoitetalo laskee konseptinsa mukaisen tarjouksen. Tasoitetalo pidättää oikeuden olla tarjoamatta kohteita, jotka eivät sovi sen palvelukonseptiin. Tarjouksen antaminen edellyttää, että Tasoitetalo on saanut tarjouksen laskemista varten tarvittavat tiedot ja dokumentit. Mikäli tasoite- ja maalausurakka on jo ehditty toteuttamaan Tasoitetalon toimesta, voittajalle palautetaan maksettu kauppasumma takaisin. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

3. Tasoitetalon toimitusalueen kunnat: Askola, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti, Hausjärvi, Hämeenlinna, Janakkala, Loppi, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila.
Kartta toimitusalueesta:

4. Arvontaan osallistut jättämällä tarjouspyynnön nettisivuillamme www.tasoitetalo.fi/arvonta. Arvontaan osallistuu vain tämän linkin kautta jätetyt tarjouspyynnöt.

5. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.

6. Arvonta suoritetaan viikolla 3/2023, sen osallistumisajan päätyttyä (Osallistumisaika päättyy 31.12.2022). Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.

7. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi Tasoitetalon tasoite- ja maalausurakka. Mikäli tasoite- ja maalausurakka on jo ehditty toteuttamaan, voittajalle palautetaan maksettu kauppasumma takaisin. (Mikäli arvonnan voittaja on yritys, palautettava summa on sen maksama veroton kauppasumma).

8. Tasoite- ja maalausurakka tehdään voittajalle Tasoitetalon toimitusalueella sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on tarjouslaskelman mukainen tasoite- ja maalausurakan arvo.

9. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

10. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

11. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.

12. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

13. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

14. Arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.