Arvot ohjaavat tekemistämme

Meille on tärkeää, että kumppanimme tietävät, mitä me edustamme ja kirjoitimme blogin arvoistamme. Arvot ohjaavat tekemistämme, sillä teemme pienet ja isot valintamme niiden pohjalta.

Arvomme ovat: Vastuullisuus, inhimillisyys, avoimuus ja sitoutuminen.

Vastuumme yhteiskunnalle on olla eettinen, kestävä ja avoin yritys. Otamme huomioon toimintamme sosiaaliset ja ympäristölliset vaikutukset. Pyrimme omalla toiminnallamme vaikuttamaan myönteisesti, niin työntekijöidemme, kumppaneidemme, kuin koko toimialan vastuulliseen kehittämiseen.

Yhä monimutkaisemmassa maailmassa, jossa mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä, uskomme, että tärkein velvollisuutemme on pitää aina lupauksemme ja pyrkiä tekemään enemmän kuin vaaditaan.

Uskomme, että yrityksemme on vain niin hyvä kuin siinä työskentelevät ihmiset. Siksi pyrimme luomaan työpaikan, jossa kaikkia kohdellaan kunnioittavasti ja avoimesti, jossa uudet ideat ovat tervetulleita, jossa opimme toisiltamme ja jossa jokaisen ääni on tärkeä.

Uskomme, että avoimuus rakentaa luottamusta ja edistää myönteistä muutosta. Edistämme avoimuutta työpaikallamme, asiakassuhteissamme ja sidosryhmiemme kanssa. Vain olemalla avoimia voimme oppia toisiltamme ja työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhä monimutkaisemmassa maailmassa, jossa mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä, uskomme, että tärkein velvollisuutemme on pitää aina lupauksemme ja pyrkiä tekemään enemmän kuin vaaditaan. Olemme sitoutuneet parantamaan omaa ja asiakkaidemme suorituskykyä, siksi emme pelkästään pidä lupauksistamme kiinni, me vaadimme samaa myös muilta.

Tekemistämme ohjaavat arvot:

VASTUULLISUUS

Toimintamme on eettisesti kestävää ja huomioimme toiminnassamme sen yhteiskunnalliset ja ympäristölliset vaikutukset. Kannamme omalta osaltamme vastuuta myös koko toimialamme kehittämisestä.

INHIMILLISYYS

Kohtelemme toisiamme arvostavasti ja rakennamme jatkuvasti parempaa työelämää. Olemme tunnistetusti ja tunnustetusti hyvä työyhteisö.

AVOIMUUS

Vaalimme avoimuutta työyhteisössämme, asiakkuuksissamme ja sidosryhmäyhteistyössämme. Emme pelkää totuutta ja olemme aina valmiita avoimeen keskusteluun.

SITOUTUMINEN

Olemme sitoutuneita kehittämään sekä omaa, että asiakkaidemme toimintaa ja vastaamme tekemisistämme aina loppuun asti. Pidämme sen minkä lupaamme ja vaadimme sitä myös muilta.

Lue lisää https://tasoitetalo.fi/yritys/