BLOGI

Syvällä pinnassa on asiantuntijablogi, jossa jaetaan vinkkejä tasoitus- ja maalaustöiden teettämisestä, käsitellään Tasoitetalon ajankohtaisia asioita, sekä julkaistaan myös asiantuntijavieraiden ja asiakkaidemme kirjoittamia blogeja. Antoisia lukuhetkiä Syvällä pinnassa -blogin parissa.

Etsimme laskentapäällikköä!

Etsimme laskentapäällikköä!

Etsimme toimialan edelläkävijäyrityksellemme laskentapäällikköä, jonka tehtävänä on tehdä määrälaskenta tarjottaviin kohteisiimme, kehittää ja automatisoida laskentaprosessiamme sekä vastata materiaalitilauksista ja tilaustenkäsittelystä.

Arvot ohjaavat tekemistämme

Arvot ohjaavat tekemistämme

Meille on tärkeää, että kumppanimme tietävät, mitä me edustamme, joten ajattelimme kirjoittaa blogin arvoistamme. Ne ohjaavat päivittäistä toimintaamme ja teemme pienet ja isot valintamme niiden pohjalta.

Pojat palkkasivat isänsä töihin

Pojat palkkasivat isänsä töihin

Veljekset pohtivat, voisivatko palkata isän töihin. Ajatuksesta innostui kaikki. Soitin saman tien kokeneelle sotaratsulle ja pyysin häntä töihin. Hän suostui. Naurahdimme veljesten kanssa, että yleensä pojat jatkavat isänsä jalanjäljillä, tai isänsä työtä perheyhtiössä, mutta meillä tämä meni toisin päin.

Toimituksen täsmällisyys

Toimituksen täsmällisyys

Rakentaminen on prosessi, joka koostuu usean eri toimijan suoritteesta. Tällaisen prosessin johtaminen vaatii alan parhaaltakin ammattilaiselta valtavasti osaamista ja varmistelun varmistelua. Täytyykö sen olla niin?

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous ajoissa, vähintään 2 kuukautta ennen tasoitus- ja maalaustyövaiheen alkua.

Laskutustiedot:

Nimi: Tasoitetalo Oy

Y-tunnus: 2470502-1

Verkkolaskuosoite: 003724705021

Välittäjä: Apix Messaging Oy

Välitystunnus: 003723327487

 

Sähköpostilla lähetetyt laskut lähetetään osoitteeseen: [email protected]

Mikäli ette pysty lähettämään laskuja sähköisesti, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:

Tasoitetalo Oy, PL 37770, 00063 LASKUNET

Osoitteen täytyy kuoren lisäksi lukea myös itse laskulla. Tähän osoitteeseen ei saa lähettää mitään muuta materiaalia kuin laskuja.