Tasoitus- ja maalaustyöt

Selkeä konsepti

Teemme tasoitus- ja maalaustyöt kipsilevypintaisiin uudiskohteisiin. Tehokkaan konseptimme ansiosta olemme parhaita kipsi­levy­kohteiden tekijöitä. Meihin luotetaan, koska takaamme työllemme 100% toimitusvarmuuden ja laadukkaan työn järkevään hintaan.

Hoidamme urakat tarkasti alusta loppuun ilman, että asiakkaan tarvitsee huolehtia mistään. Teemme työmme sovitussa aikataulussa valmiiksi ja säännöllisellä raportoinnilla pidämme asiakkaan ajantasalla siitä, mitä työmaalla tapahtuu.

Meidän kanssamme on helppo toimia – teemme mitä lupaamme.

Tuhansien asuntojen kokemus

Olemme toimineet yrityksen perustamisesta lähtien vahvoina kumppaneina eri rakennus­liikkeiden ja talo­tehtaiden kanssa. Pitkä­kestoisten kumppanuuksien ansiosta olemme päässeet tekemään tasoitus- ja maalaus­töitä jo tuhansiin eri asuntoihin ja kiinteistöihin. Vuosi­tasolla n. 80% kohteistamme tulevat vuosi­sopimus­asiakkailtamme ja vuonna 2021 teemme n. 500 asunnon tasoitus- ja maalaus­työt.

Tarkasti määritelty erikois­osaaminen

Olemme erikoistuneet kipsi­levy­pintaisiin uudis­kohteisiin. Voimme tarjota maan parasta palvelua tarkasti suunnitellulla konseptilla, joka toistuu saman­laisena jokaisessa kohteessamme – olipa kyseessä pari­talo Espoossa tai rivi­talo Järven­päässä.

Tyypillisiä kohteitamme ovat

  • omakotitalot
  • paritalot
  • rivitalot
  • hoivakodit
  • päiväkodit
  • toimitilat

Tyypillisiä asiakkaitamme ovat

  • rakennusliikkeet
  • talotehtaat
  • yksityiset

Näin prosessi etenee

1.

Lähetä meille tarjous­pyyntö. Soitamme teille, mikäli tarvitsemme lisä­tietoja tarjouksen laskemista varten. Laskemme teille tarjouksen, jonka hinta pitää.

2.

Kun olemme sopineet yksityiskohdista ja kaupat on tehty, aikataulutamme kohteen meidän järjestelmässämme.

3.

Olemme teihin yhteydessä pari viikkoa ennen työ­maan tasoitus- ja maalaus­työ­vaihetta. Meiltä tullaan käymään kohteessa ja katsotaan, että kaikki on kunnossa aloitusta varten. Sovitaan tarkka aloitus­päivä.

4.

Aloitamme tasoitus- ja maalaus­työt. Huolto-/logistiikka­päällikkömme toimittaa työ­maalle kaikki tarvittavat työ­kalut ja materiaali­toimittajamme toimittaa työ­maalle kaikki materiaalit.

5.

Kun työ­maa valmistuu, käymme luovuttamassa kohteen. Saatte raportit työ­maasta kuvineen. Kun kohde on teidän puolestanne hyväksytty, lähetämme laskun työstä.