Toimitusehdot

Nämä yleiset toimitusehdot sisältävät tasoitetalo.fi-verkkokauppaa koskevat toimitus- ja sopimusehdot.

Verkkokauppa on tarkoitettu yrityksille. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. Tasoitetalo Oy:n ylläpitämä asiakasrekisteri on luottamuksellinen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin muille. Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava y-tunnus, yrityksen ja yhteyshenkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Tilaus on sitova tilaajan saatua kirjallisen tilausvahvistuksen.

1 Palveluntarjoaja ja verkkokaupan ylläpitäjä

Tasoitetalo.fi-verkkokaupan ylläpitäjä on Tasoitetalo Oy, y-tunnus 2470502-1

2 Palvelun käyttäjä

Palvelun käyttäjää kutsutaan Asiakkaaksi riippumatta siitä, rekisteröityykö Asiakas palveluun. Palvelun voi tilata myös ilman rekisteröintiä, mutta tilauksen yhteydessä vaadimme Asiakkaalta tietoja palvelun tilaamista varten. Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Asiakkaita, olivat ne yritys-, yhteisö- tai kuluttaja-asiakkaita. Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin tietosuojaselosteessa.

3 Maksut ja hinnat

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden eri versioiden hinnat voivat olla erilaisia versiosta riippuen. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa hintoja vapaasti. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksetaan VismaPay -sovelluksen avulla ja se tarjoaa useita eri maksuvaihtoehtoja.

4 Toimitus ja vaaranvastuu

Toimituskulu on aina vähintään 9,90 euroa, riippuen tilattavasta tuotteesta. Verkkopalvelusta tilatessa toimitus tapahtuu aina postitse. Tuotteet toimitetaan kohtuullisessa ajassa, joka on normaalisti noin 5-8 vuorokautta tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika voi olla 3–4 viikkoa sitoumuksetta. Ilmoitamme tapauksista aina tilaajalle erikseen sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Mikäli tilaukseen sisältyy useampia laitteita, Palveluntarjoajalla on oikeus toimittaa tuotteet useammassa kuin yhdessä toimituksessa.

Toimitamme tuotelähetyksiä vain Suomeen.

Tuotteen vaaranvastuu siirtyy Asiakkaalle, kun Asiakas on saanut tuotteen hallintaansa (esimerkiksi kuittaamalla sen postista).

Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on siitä ilmoitettava välittömästi asiakaspalveluun, kuitenkin 5 vuorokauden kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta.

5 Vaihto- ja palautus

Yrityksille myytävissä tuotteissa ei ole palautus-, tai vaihto-oikeutta.

Virheellisestä toimituksesta, viallisesta tuotteesta tai mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, on Asiakkaan tehtävä ilmoitus viipymättä osoitteeseen [email protected].

6 Virhevastuu

Palveluntarjoaja ei vastaa mahdollisista Palvelun, tuotteiden tai aineistojen virheellisyyksistä tai niistä johtuvista seurauksista. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa mistään välittömistä, eikä välillisistä vahingoista tai haitoista, jotka johtuvat esimerkiksi siitä, että Palvelu, tuote tai aineisto ei vastaa Asiakkaan tarpeita tai tavoitteita.

Palveluntarjoaja ei vastaa sellaisesta virheestä, joka aiheutuu tietokoneohjelmiston puutteista tai tavasta käsitellä tuotteita, aineistoa tai Palvelua.

Palveluntarjoajan vastuu tehdystä tilauksesta rajoittuu aina sopimuksen purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen suoritusten palauttamiseen.

7 Muutokset

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa näitä ehtoja yksipuolisesti. Käyttäjä hyväksyy palvelun kulloinkin voimassa olevat ehdot käyttäessään palvelua.