SISÄSEINIEN MAALAUKSEN EDELLÄKÄVIJÄKSI TEHOKKAALLA KONSEPTILLA

Tasoitetalo Oy – enemmän kuin seinien maalausta

15-vuotiaana sisustustimpurin työt aloittanut Juhani Lehtola perusti Tasoitetalon vuonna 2015, kun hän huomasi tasoitus- ja maalausalan vanhanaikaisuuden ja tehottomuuden. Mielessä oli vain yksi kysymys: voisiko tasoitus- ja maalaustyöt tehdä järkevämmin ja tehokkaammin?

Alusta asti toiminnan ydin on ollut luoda yksinkertainen ja tehokas konsepti kattojen ja seinien tasoitus- ja maalaustöihin. Toimivan konseptin tueksi Juhani löysi Suomessa tuohon aikaan vähemmän käytetyn kaluston, jonka avulla työvaiheita pystyttiin nopeuttamaan. Näiden elementtien lisäksi palvelualttius ja asiakkaan työn helpottaminen muodostivat Tasoitetalon kokonaisuuden.

Toiminnan kehittyessä Tasoitetalo toteutti yhä enemmän kipsilevypintaisten kohteiden kattojen ja seinien tasoituksia sekä maalauksia, ja kun oikeat työtavat, materiaalit ja työkalut löytyivät, tuli kipsilevypintaisista kohteista sopivimmat juuri Tasoitetalon toimintatavalle. Tästä syystä Juhani päätti keskittää toimintansa ainoastaan kipsilevypintaisiin uudiskohteisiin.

Arvot

Tärkeimmät asiakasarvomme ovat

VASTUULLISUUS

Toimintamme on eettisesti kestävää ja huomioimme toiminnassamme sen yhteiskunnalliset ja ympäristölliset vaikutukset.

Kannamme omalta osaltamme vastuuta myös koko toimialamme kehittämisestä.

INHIMILLISYYS

Kohtelemme toisiamme arvostavasti ja rakennamme jatkuvasti parempaa työelämää. 

Olemme tunnistetusti ja tunnustetusti hyvä työyhteisö.

AVOIMUUS

Vaalimme avoimuutta työyhteisössämme, asiakkuuksissamme ja sidosryhmäyhteistyössämme. 

Emme pelkää totuutta ja olemme aina valmiita avoimeen keskusteluun.

SITOUTUMINEN

Olemme sitoutuneita kehittämään sekä omaa, että asiakkaidemme toimintaa ja vastaamme tekemisistämme aina loppuun asti. 

Pidämme sen minkä lupaamme ja vaadimme sitä myös muilta.

Tehokas konseptimme sisäseinien tasoitus- ja maalaustöihin

Olemme purkaneet koko urakka­prosessin auki ja suunnitelleet tarkan konseptin, jonka voimme monistaa kaikille työ­maille niin kattojen kuin seinienkin maalaus- ja tasoitustöihin. Hiotun konseptimme ansiosta työmme on tehokasta ja tasa­laatuista.

Työn­tekijämme ajavat kotoa suoraan työ­maille, johon järjestämme huolletun kaluston: kaikki välineet ja materiaalit odottavat valmiina. Olemme nimenneet kalusto­päällikön, joka huoltaa kaikki välineemme eri työ­vaiheiden jälkeen.

Käytössämme ovat Apla-Tech-tasoitus­työ­kalut, joiden avulla voimme tehdä paljon, laadukkaasti ja tehokkaasti. Materiaali­toimittajamme tuo tarvitsemamme materiaalit paikan päälle.

Käytännössä aika työ­mailla käytetään järkevästi ja tehokkaasti. Hyvän kaluston, materiaalien, huollon ja tiukan konseptin ansiosta olemme nousseet lyhyessä ajassa kipsi­levy­pintaisten kohteiden ykköseksi.