Rekrytointi

Hae meille töihin!

Osana strategiamme toimeenpanoa, laajennamme toimintaamme. Etsimme tiimiimme nyt pitkäaikaiseen kehittämiseen sitoutuneita yksikön päälliköitä Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle.

TYÖNJOHTAJA / YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ

Olemme luoneet tarkasti kuvatun toimintamallin, jonka mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakointia. Oikean laadun, nopean läpimenon ja kustannustehokkaan toimintamme turvaaminen edellyttää prosessin kurinalaista noudattamista.

Työnjohtajana

 • Luotat siihen, että prosessit ovat ihmisiä varten, ei toisinpäin ja siksi noudatat itse, ja johdat muita noudattamaan sovittuja toimintamalleja kurinalaisesti
 • Ymmärrät, että johtaminen on ammatti ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
 • Olet tarvittaessa valmis tarttumaan myös operatiiviseen tekemiseen, mikäli tilanne sen vaatii
  Yksikön päällikkönä
 • Olet tavoitteellinen ja sopivasti kilpailuhenkinen
 • Pystyt sitoutumaan pitkäjänteiseen kehittämiseen
 • Vastaat alueellasi tapahtuvasta liiketoiminnasta, vaikka hankintoja, laskentaa, myyntiä ja markkinointia tarjotaankin keskitetysti

Olemme laatineet kunnianhimoisen Tasoitetalo2030 strategian, jonka toimeenpano on käynnissä. Etsimme eritysesti henkilöä, joka on valmis ottamaan vastuuta ja kasvamaan tehtävän mukana. Uskot siihen, että oppiminen on elämänmittainen projekti ja sopiva uteliaisuus mahdollistaa sen. Osana strategiaamme, sinulla on mahdollisuus päästä osaksi sitoutusohjelmaamme.

Tasoitetalon arvot: Vastuullisuus – Inhimillisyys – Avoimuus ja Sitoutuminen

Ota yhteyttä

Juhani Lehtola

toimitusjohtaja

Hae meille töihin!

  * pakollinen

  Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla
  Tietosuoja - Ehdot