Tasoite­talo

Tarina Tasoitetalon takana

Tasoitetalo on perustettu vuonna 2015, kun sen perustaja Juhani Lehtola huomasi tasoitus- ja maalausalan vanhanaikaisuuden ja tehottomuuden. Mielessä oli vain yksi kysymys: voisiko tasoitus- ja maalaustyöt tehdä järkevämmin ja tehokkaammin?

Alusta asti toiminnan ydin on ollut luoda yksinkertainen ja tehokas konsepti kattojen ja seinien tasoitus- ja maalaustöihin. Olemme on pilkkoneet tavanomaisen urakka­prosessin osiin ja luoneet siitä yksinkertaisen ja järkevän tomintamallin, joka on monistettavissa kaikille työ­maille.

Läpinäkyvä prosessi ja yksinkertainen toimintamalli on kustannustehokas, tuottaa järkevän laadun ja varmistaa toimitusvarmuuden.

  Arvomme

  VASTUULLISUUS

  Toimintamme on eettisesti kestävää ja huomioimme toiminnassamme sen yhteiskunnalliset ja ympäristölliset vaikutukset. Kannamme omalta osaltamme vastuuta myös koko toimialamme kehittämisestä.

  INHIMILLISYYS

  Kohtelemme toisiamme arvostavasti ja rakennamme jatkuvasti parempaa työelämää. Olemme tunnistetusti ja tunnustetusti hyvä työyhteisö.

  AVOIMUUS

  Vaalimme avoimuutta työyhteisössämme, asiakkuuksissamme ja sidosryhmäyhteistyössämme. Emme pelkää totuutta ja olemme aina valmiita avoimeen keskusteluun.

  SITOUTUMINEN

  Olemme sitoutuneita kehittämään sekä omaa, että asiakkaidemme toimintaa ja vastaamme tekemisistämme aina loppuun asti. Pidämme sen minkä lupaamme ja vaadimme sitä myös muilta.

  Asunto­rakentaminen

  Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

  Toimitila­rakentaminen

  Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

  Yksinkertaisesti – järkevä

  Yksinkertaisesti – on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti – järkevä tarkoittaa.

  Yksinkertaisesti – järkevä