Ajankohtaista

Tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille

Tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille

Tarjoamme nyt sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille. Olipa projektissasi käytössä betoni, harkko tai jokin muu tasoitettava materiaali, Tasoitetalo Oy pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Laadunvalvonta osana maalausurakkaa

Laadunvalvonta osana maalausurakkaa

Rakennusprojektin onnistuminen ei ole pelkästään aikataulusta ja budjetista kiinni. Laatu on avainasemassa, kun halutaan varmistaa rakennuksen pitkäikäisyys ja käyttäjien tyytyväisyys.

Arvot ohjaavat tekemistämme

Arvot ohjaavat tekemistämme

Meille on tärkeää, että kumppanimme tietävät, mitä me edustamme ja kirjoitimme blogin arvoistamme. Arvot ohjaavat tekemistämme, sillä teemme pienet ja isot valintamme niiden pohjalta.

Asunto­rakentaminen

Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

Toimitila­rakentaminen

Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

Yksinkertaisesti - järkevä

Yksinkertaisesti - on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti - järkevä tarkoittaa.