Tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille

Tarjoamme nyt sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille. Olipa projektissasi käytössä betoni, harkko tai jokin muu tasoitettava materiaali, Tasoitetalo Oy pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Olemme aina olleet ylpeitä siitä, että tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia ja täsmällisiä sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakoita. Aikaisemmin palvelumme keskittyivät ensisijaisesti kipsilevypintaisten kohteiden urakoihin. Vuodenvaihteessa päätimme kuitenkin laajentaa osaamistamme ja tuotantotapojamme vastaamaan asiakkaidemme monipuolisia tarpeita entistä paremmin.

Mikä muuttui?

Uuden strategiamme myötä tarjoamme nyt sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakoita kaikille pinnoille. Tämä tarkoittaa, että olipa projektissasi käytössä betoni, harkko tai jokin muu tasoitettava materiaali, Tasoitetalo Oy pystyy vastaamaan tarpeisiisi.

Aiemmin käytössämme oli laitteisto, joka sopi erityisen hyvin kipsilevypintaisten kohteiden tasoittamiseen ja maalaamiseen. Vuoden vaihteessa olemme kuitenkin uudistaneet kalustomme, joka sopii kaikkien pintojen tasoittamiseen. Lisäksi meiltä saa rajoitetusti myös ulkomaalauksia. Uudistuksemme taustalla on halu tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kattavampia palveluita, jotta voimme olla kumppanisi kaikissa rakennushankkeissa.

Miksi valita Tasoitetalo Oy?

Yksinkertaisesti järkevä

Prosessien ja vastuualueiden selkeys ratkaisee vähintään puolet maalausurakoinnin laadusta, täsmällisyydestä ja tehokkuudesta. Siksi olemme pilkkoneet prosessit pieniin osiin ja kasanneet ne kokonaan uudella tavalla – toimivaksi toimintamalliksi, joka puolittaa läpimenoajan.

Yksinkertaisesti – tarkoittaa meille mm. seuraavia asioita

 • yksinkertaiset ja selkeästi kuvatut prosessit
 • tarkasti valitut menetelmät ja vakioidut työvälineet
 • selkeät kiinteähintaiset urakkatarjoukset asiakkaillemme
 • yksinkertaiset ja selkeät raportit työmaalta
 • teemme vain yksinkertaistavia uusia valintoja
 • luomme vain toimintamalleja, joita on helppo skaalata

Järkevä toimintamalli – selkeä toimintamallimme mahdollistaa täsmälliset toimitukset, järkevän laadun ja kustannustehokkaan toiminnan. Toimintamallimme pähkinänkuoressa

 • kiinteähintainen urakkatarjous suunnitelmien perusteella
 • kohteen vastaanottotarkastus ennen urakan aloittamista
 • ⁠tasoitustyöt suunnitelmien mukaan ja tasoitustöiden itselleluovutus
 • maalaustyöt suunnitelmien mukaan ja maalaustöiden itselleluovutus
 • ⁠työnjohtajan laatutarkastus ja kohteen nollavirheluovutus asiakkaalle
 • mahdollisista viimeistelykorjauksista sopiminen
 • viimeistelykorjausten toteuttaminen
 • ⁠loppuraportin ja tarvittavien asiakirjojen toimittaminen asiakkaalle

Miten tämä hyödyttää sinua?

Uudistetut palvelumme mahdollistavat sen, että voit keskittää kaikki sisäpuolen tasoitus- ja maalaustyöt yhdelle luotettavalle toimijalle. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, ja voit olla varma, että lopputulos on korkealaatuinen.

Pyydä tarjous!

Jos suunnittelet rakennusprojektia Uudellemaalle, Pirkanmaalle, tai Varsinais-Suomeen, nyt on oikea aika ottaa yhteyttä meihin. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja annamme kilpailukykyisen tarjouksen projektillesi. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivujemme kautta.

PS. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi viimeisimmät päivitykset ja inspiroivat ideat suoraan uutisvirtaasi.

Tervetuloa mukaan!

Asunto­rakentaminen

Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

Toimitila­rakentaminen

Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

Yksinkertaisesti - järkevä

Yksinkertaisesti - on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti - järkevä tarkoittaa.