BREEAM-hyväksytty tasoitus- ja maalauspalvelu

Tasoitetalolla ymmärrämme, että rakennusprojektien ympäristövaikutukset ovat tärkeä huolenaihe asiakkaillemme.

Ympäristöystävälliset tasoitus- ja maalausratkaisut

Ympäristötietoisuus on nykypäivän rakennusalalla avainasemassa. Tasoitetalolla ymmärrämme, että rakennusprojektien ympäristövaikutukset ovat tärkeä huolenaihe asiakkaillemme. Siksi tarjoamme palveluita, jotka eivät ainoastaan vastaa korkeimpiin laatuvaatimuksiin, vaan myös edistävät kestävää kehitystä. Käyttämämme materiaalit ja menetelmät ovat valittu huolella, jotta voimme taata ympäristöystävällisen lopputuloksen jokaisessa projektissamme.

Kestävän kehityksen mukaiset tasoitus- ja maalauspalvelumme ovat suunniteltu niin, että ne täyttävät esimerkiksi tiukimmatkin BREEAM-standardit. Tämä tarkoittaa, että jokainen työvaihe, aina materiaalien valinnasta työmaan jätteiden käsittelyyn, on suoritettu ympäristöä kunnioittaen. Kaikista käyttämistämme materiaaleista löytyy EPD-ympäristöselosteet. Asiakkaanamme voit olla varma, että uudiskohteesi tasoitus- ja maalaustyöt tukevat rakennuksesi ympäristösertifikaattien saavuttamista.

Laadukkaat ja kestävät pinnat uudiskohteisiin

Laatu on meille ensisijainen prioriteetti. Tiedämme, että uudiskohteiden tasoitus- ja maalaustyöt vaativat erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja viimeisintä teknologiaa, jotta voimme varmistaa, että jokainen pinta kestää aikaa ja käyttöä. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä valmistumisen hetkellä, vaan myös vuosien päästä.

Meidän kokeneet ammattilaisemme ovat sitoutuneet toteuttamaan jokaisen projektin huolellisesti ja tarkasti. Tämä tarkoittaa, että voimme taata uudiskohteesi seinien ja kattojen tasoitus- ja maalaustyöt suoritetaan korkeimpien standardien mukaisesti. Tämä ei ainoastaan lisää kiinteistösi arvoa, vaan myös varmistaa terveelliset tilat ja että asumismukavuus on huippuluokkaa.

Vastuullisuus ja sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin

Vastuullisuus on yksi perusarvoistamme. Me otamme huomioon kaikki toimintamme yhteiskunnalliset ja ympäristölliset vaikutukset. Tämä näkyy kaikessa tekemisessämme, aina työmaiden turvallisuudesta ympäristöystävällisten materiaalien käyttöön. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme palveluita, jotka eivät ainoastaan täytä heidän tarpeitaan, vaan myös edistävät koko alamme kestävää kehitystä.

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että sitoudumme jokaiseen projektiin 100-prosenttisesti. Pidämme kiinni lupauksistamme ja varmistamme, että kaikki työvaiheet suoritetaan sovitusti ja aikataulussa. Avoimuus ja inhimillisyys ovat meille tärkeitä, ja pyrimme aina rakentamaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia suhteita asiakkaidemme kanssa.

Avoimuus ja läpinäkyvä toimintamalli

Avoimuus on toinen kulmakivistämme. Tasoitetalolla uskomme, että avoin kommunikaatio ja läpinäkyvät prosessit ovat avain menestyksekkääseen yhteistyöhön. Asiakkaidemme on helppo seurata projektin etenemistä, sillä raportoimme säännöllisesti työn vaiheista ja mahdollisista muutoksista. Tämä läpinäkyvyys ei ainoastaan luo luottamusta, vaan myös varmistaa, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia.

Meidän yksinkertainen ja tehokas toimintamallimme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen työvaihe on tarkasti suunniteltu ja standardisoitu, mikä takaa kustannustehokkuuden ja laadun jokaisessa projektissa. Tämä toimintamalli mahdollistaa myös sen, että voimme taata toimitusvarmuuden ja pitää kiinni sovituista aikatauluista.

Asunto­rakentaminen

Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

Toimitila­rakentaminen

Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

Yksinkertaisesti - järkevä

Yksinkertaisesti - on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti - järkevä tarkoittaa.