Tasoitetalo: Luotettava kumppani sisämaalausprojekteihin

Uuden kodin tai toimitilan sisämaalaus on tärkeä osa rakennusprojektia. Se viimeistelee tilan ilmeen ja vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen.

Laadukkaat sisämaalauspalvelut uudiskohteisiin

Uudisrakennuksen sisämaalaus on tärkeä osa rakennusprojektia. Se viimeistelee tilan ilmeen ja vaikuttaa merkittävästi lopputuloksen laatuun ja kestävyyteen. Tasoitetalolla olemme erikoistuneet juuri uudiskohteiden sisämaalaustöihin, tarjoten asiakkaillemme korkealaatuisia palveluita, jotka ylittävät nykyaikaisen rakentamisen vaatimukset.

Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja viimeisintä tekniikkaa varmistaaksemme, että maalaustyön lopputulos on sekä visuaalisesti että rakenteellisesti ensiluokkainen.

Yksinkertainen ja tehokas toimintamalli

Kun valitset meidät kumppaniksesi, saat käyttöösi toimintamallin, joka on kehitetty tehokkuutta ja laatua silmällä pitäen. Olemme hioneet prosessimme sellaiseksi, että se on selkeä ja läpinäkyvä alusta loppuun. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että projekti etenee suunnitellusti ilman yllättäviä viivästyksiä tai kustannuksia.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä jokaiseen työvaiheeseen. Siksi pidämme sinut ajan tasalla projektin edistymisestä ja varmistamme, että kaikki työvaiheet täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset.

NPS-lukumme viimeisimmässä mittauksessa (3/2024) on 71.

Vastuullisuus ja inhimillisyys toiminnan ytimessä

Vastuullisuus ja inhimillisyys ovat arvojamme, jotka näkyvät kaikessa toiminnassamme. Kunnioitamme ympäristöä ja pyrimme toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Lisäksi kohtelemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme arvostavasti, mikä luo pohjan luottamukselliselle ja pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Me uskomme, että hyvä työelämä ja positiivinen työyhteisö heijastuvat suoraan asiakastyytyväisyyteen. Siksi panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jotta voimme tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua.

Avoimuus ja sitoutuminen asiakkaan hyväksi

Avoimuus on meille tärkeää niin sisäisessä kommunikaatiossamme kuin asiakassuhteissamme. Olemme valmiita keskustelemaan avoimesti kaikista projektiin liittyvistä seikoista, jotta voimme yhdessä saavuttaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Sitoutuminen näkyy työmme jokaisessa vaiheessa. Pidämme kiinni lupauksistamme ja varmistamme, että kaikki työt suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Kun valitset meidät, voit olla varma, että projektisi sisämaalaukset on luotettavissa käsissä.

Asunto­rakentaminen

Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

Toimitila­rakentaminen

Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

Yksinkertaisesti - järkevä

Yksinkertaisesti - on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti - järkevä tarkoittaa.