Tasoitus- ja maalaustyöt vuosien kokemuksella

Olemme erikoistuneet sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakointiin, ja vuosien kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten luoda täydellinen lopputulos.

Ammattitaito tuo laatua ja kestävyyttä

Olemme erikoistuneet sisäpuolen tasoitus- ja maalausurakointiin, ja vuosien kokemuksemme ansiosta tiedämme, miten luoda täydellinen lopputulos. Käytämme ainoastaan parhaita materiaaleja ja työmenetelmiä, jotta seinät ja katot kestävät aikaa ja käyttöä.

Maalaus viimeistelee tilan, eikä sen merkitystä ei voi aliarvioida. Käytettävien maalien valinta on tärkeä osa kokonaisuutta ja me autamme mielellämme löytämään juuri oikeat materiaalit. Ammattitaitomme takaa, että lopputulos vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Yksinkertainen ja tehokas toimintamalli

Tasoitetalo on kehittänyt toimintamallin, joka tekee tasoitus- ja maalausprojekteista sujuvia ja kustannustehokkaita. Olemme pilkkoneet perinteisen urakkaprosessin osiin ja luoneet siitä selkeän ja toimivan kokonaisuuden. Tämä tarkoittaa, että jokainen työvaihe on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Läpinäkyvä prosessimme mahdollistaa projektin etenemisen seuraamisen asiakkaillemme, alusta loppuun. Avoimuus ja selkeys ovat meille tärkeitä arvoja, ja ne näkyvät kaikessa toiminnassamme. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että tiedät mitä tapahtuu ja milloin – ilman yllätyksiä.

Vastuullisuus ja inhimillisyys työssämme

Vastuullisuus on yksi perusarvoistamme, ja se näkyy kaikessa toiminnassamme. Huomioimme ympäristön ja yhteiskunnan tarpeet, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään alaamme kestävämpään suuntaan. Tämä tarkoittaa myös sitä, että käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja menetelmiä aina kun mahdollista.

Inhimillisyys on meille yhtä lailla tärkeää. Uskomme, että hyvä työyhteisö ja tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme kulmakiviä. Siksi panostamme jatkuvaan vuorovaikutukseen ja avoimeen keskusteluun kaikkien sidosryhmiemme kanssa.

Sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen

Sitoutuminen on avainasemassa kaikessa, mitä teemme. Olemme sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja lopputulosta asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että pidämme kiinni lupauksistamme ja varmistamme, että jokainen projekti saadaan päätökseen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia, ja pyrimme ylittämään odotukset jokaisessa kohtaamisessa. Olemme ylpeitä työstämme ja siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa juuri sinun projektissasi.

Asunto­rakentaminen

Teemme sisäpuoliset tasoitus- ja maalaustyöt yli 500 asuntoon vuosittain. Olemme pitkään olleet Suomen suurimpien asuntorakentajien luottokumppani. 

Toimitila­rakentaminen

Yksinkertainen toimintamallimme nopeuttaa tasoitus- ja maalausurakan läpimenoa merkittävästi. Urakoimme kymmeniä hoiva-, palvelu-, päiväkoti- ja toimitilakiinteistöjä vuosittain.

Yksinkertaisesti - järkevä

Yksinkertaisesti - on kulttuurimme kulmakivi. Tämän vuoksi olemme asiakkaillemme järkevä kumppani. Lue mitä iskulauseemme Yksinkertaisesti - järkevä tarkoittaa.